GK CloudHost - шаблон joomla Окна
Log in

+31 (0)850021178 EMAIL

Onze kosten zijn in 2022 opnieuw flink gestegen en we verwachten helaas dat ze blijven stijgen vanwege de gestegen kosten in onze branche en aanhoudende inflatie. Zo is bijvoorbeeld de prijs van stroom in onze datacentra (onze grootste kostenpost) met meer dan 110% (bron: CBS) gestegen en zijn ook de prijzen van hardware en software flink gestegen. De verwachting is dat deze kosten verder zullen stijgen de komende periode. 

We hebben ons best gedaan om deze prijsstijgingen de afgelopen jaren grotendeels op te vangen door goede afspraken met onze leveranciers te maken, Echter zijn de verhogingen nu helaas te hoog om dit nog langer te kunnen volhouden op deze manier.

Dit betekent dat we zijn genoodzaakt zijn om onze tarieven per 01-04-2023 te verhogen. De tarieven zijn dan als volgt:

Hosting Basis: € 1,50 per maand
Hosting gewoon: € 5,50 per maand
Hosting Super: € 7,50 per maand

Extensie          Prijs

.nl        € 8,49

.eu       € 8,95

.com    € 17,95

.nu       € 26,95

.be       € 9,50

.de       € 19,95

Wij factureren alles per 12 maanden.

Wij hebben een nieuwe partij gevonden voor onze domein registraties, dankzij deze partij kunnen wij de kostenstijging van de domeinnamen beperkt houden. Grote nadeel van deze partij is wel dat wij enkel op onze eigen naam de domeinregistratie kunnen voltooien. Wij houden een eigen administratie bij welke domeinnamen tot jouw behoren.

Mocht je het domein op eigen naam willen behouden kan dit ook, wel komt er dan per domeinnaam € 1,50 aan kosten bij op de genoemde tarieven. Dit door de verhoging die we dan wel volledig moeten doorberekenen.

Ook onze klanten die veel domeinnamen afnemen (meer dan 25 stuks) ontkomen deze maal niet aan een prijsverhoging.  Deze zal € 0,50 per domeinnaam zijn voor de extensie .nl  Voor de extensies .nu en .de zal dit een verhoging zijn van 25% op de huidige prijs.

We snappen dat prijsverhogingen nooit leuk zijn. En zeker niet in een tijd dat alles al duurder wordt. Om deze redenen verhogen wij de prijs minimaal en berekenen we niet onze volledige prijsstijging door aan onze klanten. We leveren dus in op onze marges, en dat doen we graag. Wel verzoeken we je om de facturen die wij sturen binnen de termijn te betalen. Omdat onze marges minimaal zijn is een tijdige betaling zeer gewenst.

Log in or Sign up